Maal en verhaal

Maal en verhaal 

Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen. Ook in deze tijd willen we kijken of het haalbaar is om Maal en Verhaal weer op te starten.  Op dit moment draait er nog 1 groep, maar er kunnen zeker nog meerdere groepen gemaakt worden. We gaan tijdens de maaltijd met elkaar in gesprek a.d.h. van een thema en daarbij aansluitend Bijbelverhaal. We komen 1 x per 6 weken bij elkaar. De groep bestaat uit 6 deelnemers en een begeleider. Totaal kookt u dan dus een maaltijd voor 7 personen. Dat hoeft helemaal niet heel uitgebreid of een culinair hoogstandje te zijn. Het gaat immers om het gesprek dat we met elkaar hebben tijdens het eten.

Bij 6 deelnemers formeren we een groep en kijken we welke avond het beste past en waar we bij elkaar kunnen komen. In totaal komen we per seizoen 6 x bij elkaar, dus iedere deelnemer komt één keer aan de beurt om te koken. Er zijn ook andere opties mogelijk, dat er 3 deelnemers ieder 1 gang maken, voorgerecht (een soepje), hoofdgerecht en eenvoudig toetje. Dat zou dan thuis bereid kunnen worden en meegenomen naar de Witte Kerk. En misschien bedenken we nog wel een andere vorm met de groep.
Je kunt je individueel opgeven, maar er kan natuurlijk ook geprobeerd worden zelf een groep van 6 personen samen te stellen en dan pas op te geven.

We beginnen om 18.00 uur en sluiten af rond 19.30 uur.

Aanmelden kan bij Marian de Hoop

Schrijf uw naam personen