Donderdag 17 oktober 2019 – 19:45 Gudulakerk – Huub Oosterhuis – Twents Liturgie Koor

U bent hartelijk welkom! 

Componist Antoine Oomen en zijn dochter Heleen komen ook.

Komt allen!
Heel blij zijn wij dat Huub Oosterhuis donderdagavond 17 oktober onze gast zal zijn. Na een kennismaking zal hij ons vertellen wat hem na aan het hart ligt. “En toch!” en “liefde doen” zijn kerngedachten van hem. Samen met het Twents Liturgie Koor zullen wij liederen van Huub Oosterhuis zingen.

En hier blijft het niet bij! Ook Antoine Oomen, bekend componist van melodieën van de liederen van Huub Oosterhuis, waaronder “Licht dat ons aanstoot in de morgen”, en zijn dochter Heleen komen ook. Samen voeren zij voor het eerst liederen van Huub Oosterhuis uit: Antoine aan de piano en dochter Heleen zang. Hun debuut bij ons!

Komt allen, deze mooie en beslist zeer bijzondere avond mag u niet missen! Werkelijk iedereen is welkom, jong en oud, van binnen tot vér buiten Lochem!.

De avond wordt gehouden in de grote of Sint-Gudulakerk, Markt 1, Lochem en (let op!) begint om 19.45 uur. Het is raadzaam om al om 19.30 uur in de kerk te zijn. In de pauze is er voor iedereen wijn en fris. Parkeren kan gemakkelijk op de parkeerterreinen aan de Julianaweg en de Prins Bernhardweg.

De toegang is gratis, het is wel wenselijk dat u aan het einde van de avond naar draagkracht aan de uitgangscollecte bijdraagt. Wij verheugen ons samen met bezoekers uit de wijde omgeving op een onvergetelijke avond!

Graag tot donderdag 17 oktober!


Muziek/theaterdienst 16 juni 2019 in het Openluchttheater in Lochem

Rodebeij, hét aardbeiendorp van Nederland,
houdt de jaarlijkse taartenwedstrijd. ‘De grootste biologische aardbei op de taart wint’, beslist de jury.
En inderdaad de grootste aardbei wint… of toch niet?

Met o.a. ‘Alles is liefde’ van Bløf, ‘No mercy’ van Racoon en ‘Go like Elijah’ van
Chi Coltrane.

MIS HET NIET!