Emmaüswandeling 21 en 28 mrt, Meditatieve wandeling Zo 25 april

Emmaüswandeling

Twee aan twee op pad, met elkaar in gesprek of – een tijdje – in stilte. Dat kan op zondagmiddag 21 en 28 maart. Vanaf vertrekpunt de parkeerplaats bij Laan Ampsen 17 wandel je een route van zo’n 3, 5 of 6,5 km. Je krijgt voor onderweg vragen en een gespreksthema mee om over te praten, maar je kunt ook je eigen invulling aan de wandeling geven. We hopen dat in de ontmoeting en uitwisseling een ‘Derde’ met je meeloopt, zoals bij de Emmaüsgangers. Je kunt je als tweetal opgeven, of alleen. Wij koppelen de mensen die zich alleen opgeven aan elkaar tot een tweetal. Wij geven je een tijdstip waarop je start, en je krijgt van tevoren de route en het gespreksmateriaal vragen.

Meld je, uiterlijk op de dinsdag voorafgaand aan de datum, aan bij Froukien Smit, op: activiteiten@pglochem.nl, 06-11184285. Graag aangeven of je op 21 of 28 maart meedoet en of je zelf een tweetal vormt of met een ander gekoppeld wilt worden. De tweetallen bepalen zelf de lengte van de route.

Meditatieve wandeling

Op zondag 25 april van 14.00 – 16.00 uur hopen we, als de maatregelen het toelaten, weer een meditatieve wandeling te organiseren. We starten met een kort middaggebed in de Witte Kerk en gaan daarna in groepjes van het dan toegestane aantal op weg. Bij terugkomst in de kerk is er koffie en thee en een korte afsluiting. Opgeven kan op activiteiten@pglochem.nl. Meer informatie volgt in de volgende Samenspraak.

Schrijf uw naam personen

Grotere letter